ELS PRATS SÓN UN BON CAMP D'ATERRATGE!

i per acabar...

El campament  de Ribelles té unes característiques que el fan molt especial: Lloc de difícil accés, esports d'aventura,  absència de distraccions, grup reduït,....Tot plegat fa que els nois i noies que venen se'n recordin de Ribelles durant molt temps i vulguin repetir. Normalment tenim més de la meitat de "repetidors".
L'equip de monitors ajudem a fer més intens aquest record amb la nostra dedicació i obsequiant a tots els participants amb amb un mosquetó gravat. També compartim les fotos que s'ha pogut fer al campament i enviem un petit dossier explicatiu.

Normalment no hi ha dia de pares, però el més adequat per visitar el campament és el dia de descans, que el 2019  serà el diumenge 7 de juliol. Tot i això, i com que el lloc d'acampada és a uns 30 km d'Albanyà o de Sadernes, a través d'una pista només apta per a vehicles tot terreny , aconsellem que, si no sou molt bons coneixedors de l'Alta Garrotxa, espereu uns dies més per veure els vostres fills/filles. En tot cas consulteu-nos com arribar al campament!..

El transport del material del campament és una de les nostres dificultats més importants. Les instalacions de cuina, menjador, rebost, són pesades i el menjar dels 10 dies també. Ens cal fer uns quants viatges de tot terreny, però comptem amb col·laboradors eficients. Si vosaltres disposeu d'un vehicle d'aquestes característiques i ens voleu donar un cop de mà us ho agrairem i gaudireu d'un recorregut motoritzat pel cor de l'Alta Garrotxa.

Per cobrir possibles contingències, disposem al campament d'un vehicle tot terreny tots els dies i notifiquem també als bombers les nostres activitats per si ens han de venir a visitar.

Des del mateix campament no hi ha cobertura telefònica, ens hem de moure uns 3 km per la pista i llavors hi ha cobertura mínima. Des de la major part d'activitats si hi ha cobertura.

QUAN FA CALOR HEM D'AIXECAR LES CORTINES!

La programació d'activitats del campament del 2019, el XXXIIIè, és:

Comencem el dilluns 1 de juliol i acabem el dijous 11 de juliol!.

juliol
1r dia
2n
3r i 4t
5è i 6è
8è, 9è i 10è
11è dia
Pugem al campament
Muntem el campament
Natura i altres activitats en grups petits
Sortida al Bassegoda

neteja de tendes, pintada de samarretes, descans i

 

Espeleo, escalada i gorgues, en grups petits
Tornem cap a casa

benvinguda
joc de nit
bivac
vetllada

 

COM S'ARRIBA A SADERNES A RECOLLIR ELS NOIS NOIES, EL DIA 11 DE JULIOL A LES 5 DE LA TARDA?

El trencant de Montagut és a l'autovia, després de Sant Jaume de Llierca i abans de Castellfollit de la Roca. Passat el poble de Montagut cal agafar un trencant a l'esquerra que ja indica el camping "MASIA DE SADERNES", a uns 5 km. Quan ens acostem al camping, la carretera fa unes curves de forta pujada que porten, després d'un petit tall planer, fins el camping-restaurant.

torna a la pàgina principal