on Ús?


On estÓ situada la vall?

La vall de Ribelles constitueix la capšalera de la Riera de Sant Aniol, al cor de la Garrotxa, per˛ mentre el paisatge garrotxÝ
mÚs tÝpic estÓ plŔ de cingles i alzinars secs, a Ribelles trobem molts prats verds i una vegetaciˇ pr˛pia d'un clima mÚs humit.

El campament estÓ situat a prop de les runes de Can Quel, on una pista s'enfila cap el  camp de Roc, al costat de la riera de Sant Aniol, al peu d'el Puig de Sa Noguera. En lÝnia recta Ús a menys d'un kil˛metre de Sant Aniol d'Aguja, per˛ separat de l'ermita per la impressionant gorga de St. Aniol.

Per situar-vos us dirÚ que per arribar-hi cal agafar la carretera de Banyoles a Olot i, passat Besal˙ agafar l'autovia i trencar cap el poble de Montagut, un cop allÓ haureu de seguir cap Sadernes, on hi ha un camping i s'acaba la carretera enquitranada. A partir de Sadernes entrareu en un paratge protegit per una pista que queda tallada per un cadenat just al trencant que puja a Sant Feliu de Riu. AllÓ s'acaba l'anar en cotxe i calen unes 3 hores llargues per arribar al campament, sempre seguint, mÚs o menys d'aprop la Riera de Sant Aniol.

Mostra Campament de Ribelles en un mapa mÚs gran

activitats amb el MAPA 1:50.000